Salgs- og leveringsbetingelser

Salgs- og leveringsbetingelser

Salg- og leveringsbetingelser hos Frederikkes Førstehjælp IVS, www.f1h.dk


Alle priser afregnes i danske kroner og indeholder dansk moms på 25%, medmindre andet er angivet.
Ved bestilling af kursus på hjemmesiden, accepteres disse vilkår og betingelser. Der tages forbehold for tastefejl og forkerte priser.


Med i prisen er: Undervisning og praktiske øvelser i tidsrummet 09.00 – 17.00 samt digitalt førstehjælpsbevis sendt på mail.


Kurset tager 8 timer, og der vil være en frokostpause.


Kursisten bedes komme iklædt praktisk tøj, der kan tåle at blive beskidt, da der laves udendørs, praktiske øvelser. Hvis du har langt hår, er det en god ide at medbringe elastik eller hårspænde.


Forplejning skal medbringes – dette er IKKE med i prisen.


Alle kurser foregår på dansk, og det er derfor nødvendigt at du som kursist kan tale og forstå dansk. Hvis der er brug for hjælp, fx tolk, SKAL dette aftales med førstehjælpsinstruktøren inden tilmelding. Aflønning af tolk sker for egen regning, denne merudgift hæfter jeg, som instuktør, ikke for.


Betaling af kurset skal ske ved tilmelding på hjemmesiden, med mindre andet er aftalt med førstehjælpsinstruktør Frederikke Bender.


Pengene trækkes straks på kontoen.

Jeg forbeholder mig retten til at aflyse et kursus hvis der er under 5 tilmeldte, indtil 2 dage før kursusstart. Der vil altid blive tilbudt et nyt kursus, hvis et kursus skulle blive aflyst.

Aflyses et kursus af førstehjælpsinstruktøren, refunderes de betalte penge til de tilmeldte, hvis ikke der kan findes et andet kursus.

Reklamationsret:
Da dette er en tjenesteydelse ydes der ikke 2 års reklamationsret, og du bedes derfor kontakte mig med det samme hvis der er problemer eller spørgsmål.


Hvis du vil klage over kurset skal du derfor rette henvendelse til mig, skriftligt på mail: info@f1h.dk inden for max 7 ugedage.


Fortrydelsesret:
Kursister har ved bestilling online lovbestemt 14 dages fortrydelsesret.


Af hensyn til planlægning vil denne dog bortfalde, hvis kurset bestilles senere end 19 dage før kursets start. Fortrydelse af tilmelding til kursus sendes skriftligt, enten på mail: infof1h.dk eller på tlf.: 21661556.


Ved afmelding, skal dette ske senest 5 hele dage før kursusstart, ellers tilbagebetales pengene ikke.


Ved rettidig afmelding refunderes det fulde beløb.


Manglende deltagelse/fremmøde giver ikke ret til refusion af indbetalt kursusafgift.